Wat doen we > Webdesign > De Dillewijn

Webdesign

De technische mogelijkheden in webdesign zijn overweldigend. Met het risico dat de boodschap ondersneeuwt door teveel toeters en bellen. CreaBosch behoedt u voor deze valkuil. Door rust te creëren op uw webpagina’s blijft uw boodschap centraal staan. Uw huisstijl vormt daarbij de basis. De informatie van uw organisatie in tekst en beeld maken de site compleet.

We vertalen uw huisstijl naar de digitale omgeving met oog voor de juiste verhouding in tekst en beeld. Zo houdt u eenheid in uw complete presentatie. CreaBosch gebruikt géén standaard pagina’s met een content managementsysteem. Wij ontwerpen unieke templates op maat voor de klant.

Wie: De Dillewijn is een tot sfeervol theater en ontmoetingsruimte verbouwde voormalige kerk in Ankeveen. De Dillewijn biedt naast theatervoorstellingen ook ruimte aan onder meer feesten, trouwerijen en zakelijke bijeenkomsten.
www.dedillewijn.nl
Vraag: Een website die toegankelijk en aantrekkelijk is voor alle doelgroepen waarop De Dillewijn zich richt.
Resultaat: Een site met veel kleur in de menubalk, waarbij elke doelgroep een eigen kleur heeft. Het theateraanbod wordt via een slideshow op de homepage gepresenteerd.
Samenwerking: Anticipate (bouw en onderhoud site).